ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Weston-Expac AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Weston-Expac AB - En bra sågverksanläggning

Weston-Expac AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Weston-Expac AB i Borås som ligger i Västra Götalands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Vida Packaging är Sveriges ledande och modernaste tillverkare av träemballage. Vida tillverkar miljontals med lastpallar och pallkragar samt hundratusentals med kabeltrummor årligen. Genom ett nätverk av produktionsanläggningar och ett brett sortiment erbjuds kunden en komplett logistiklösning.

H-EG - EX - A2-2
SågverkWeston-Expac AB
AdressGöteborgsvägen 4
Ort504 35 Borås
LandskapVästra Götalands län
Telefon033-100 480
Webbadresshttp://www.weston-expac.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar träemballageJA

Kontakta Weston-Expac AB

Weston-Expac AB - En bra sågverksanläggning

Weston-Expac AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Weston-Expac AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Borås eller t.o.m. i Västra Götalands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Weston-Expac AB för att som om de kan hjälpa till.

Weston-Expac AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter