ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wallnäs AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Wallnäs AB - En bra sågverksanläggning

Wallnäs AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Wallnäs AB i Mariannelund som ligger i Jönköpings län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Wallnäs Timber AB tillverkar sågade och hyvlade trävaror av gran och furu och är starkt nischat mot grovt timmer och därmed grövre, bredare och fingerskarvade virkesdimensioner. Wallnäs AB är ett familjeföretag sedan 1896 och ägs av ättlingarna till grundaren Axel Fagerholm. Bolaget består, förutom sågverksindustrin, också av ett markinnehav på 7500 ha produktiv skogsmark.

H-EG - EX - A2-2
SågverkWallnäs AB
AdressVallnäs
Ort598 98 Mariannelund
LandskapJönköpings län
Telefon049650800
Webbadresshttps://wallnas.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Wallnäs AB

Wallnäs AB - En bra sågverksanläggning

Wallnäs AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Wallnäs AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Mariannelund eller t.o.m. i Jönköpings län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Wallnäs AB för att som om de kan hjälpa till.

Wallnäs AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter