ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Vanhälls Björksåg AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Vanhälls Björksåg AB - En bra sågverksanläggning

Vanhälls Björksåg AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Vanhälls Björksåg AB i Smedjebacken som ligger i Dalarnas län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Ett familjeföretag med anor från 1920-talet vid sjön Barkens strand i Vanhäll, Smedjebacken. Vi är specialiserade på att såga björk med hög noggrannhet och kvalitet. Vi levererar sågade, torkade björkämnen i exakta dimensioner av alla kvaliteter. Björk är ett fantastiskt träslag. Hårt, starkt och med ett tilltalande utseende som lämpar sig för en mängd användningsområden. Vår optiska granskning av allt virke möjliggör en mycket exakt kvalitetskontroll. Våra björkämnen används i många olika produkter. Ett av de största användningsområdena är i tumstockar, som kräver rakvuxet, kvistfritt virke.

H-EG - EX - A2-2
SågverkVanhälls Björksåg AB
AdressVanhäll 4
Ort777 91 Smedjebacken
LandskapDalarnas län
Telefon0240-66 31 31
Webbadresshttp://www.vanhallssag.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA

Kontakta Vanhälls Björksåg AB

Vanhälls Björksåg AB - En bra sågverksanläggning

Vanhälls Björksåg AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Vanhälls Björksåg AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Smedjebacken eller t.o.m. i Dalarnas län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Vanhälls Björksåg AB för att som om de kan hjälpa till.

Vanhälls Björksåg AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter