ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Valbo Trä AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Valbo Trä AB - En bra sågverksanläggning

Valbo Trä AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Valbo Trä AB i Valbo som ligger i Gävleborgs län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Med hjälp av totalt sju hyvellinjer på våra tre produktionsanläggningar klarar vi både special och volym. En av linjerna är anpassad till innerpanel och listverk. Med Edsbyn i norr och Valbo och Skutskär i söder har vi rätt placering på kartan för att använda den fina, trögväxta råvaran från södra Norrland, som borgar för mycket hög kvalitet.

H-EG - EX - A2-2
SågverkValbo Trä AB
AdressTelevägen 10
Ort818 33 Valbo
LandskapGävleborgs län
Telefon026662880
Webbadresshttps://www.valbotra.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Valbo Trä AB

Valbo Trä AB - En bra sågverksanläggning

Valbo Trä AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Valbo Trä AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Valbo eller t.o.m. i Gävleborgs län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Valbo Trä AB för att som om de kan hjälpa till.

Valbo Trä AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter