ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent VIDA Vimmerby AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

VIDA Vimmerby AB - En bra sågverksanläggning

VIDA Vimmerby AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos VIDA Vimmerby AB i Vimmerby som ligger i Kalmar län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

På Vidas sågverk i Vimmerby sågas och justeras furutimmer. Vimmerbys upptagningsområde är känt för sin fina furukvalitet.

H-EG - EX - A2-2
SågverkVIDA Vimmerby AB
AdressHamra Såg 140
Ort598 91 Vimmerby
LandskapKalmar län
Telefon0101998500
Webbadresshttps://www.vida.se/info/vida-vimmerby/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA

Kontakta VIDA Vimmerby AB

VIDA Vimmerby AB - En bra sågverksanläggning

VIDA Vimmerby AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. VIDA Vimmerby AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Vimmerby eller t.o.m. i Kalmar län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta VIDA Vimmerby AB för att som om de kan hjälpa till.

VIDA Vimmerby AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter