ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent VIDA Tranemo AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

VIDA Tranemo AB - En bra sågverksanläggning

VIDA Tranemo AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos VIDA Tranemo AB i Tranemo som ligger i Västra Götalands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Vida Tranemo AB är ett kubbsågverk som sågar 2,5 m grankubb, framför allt till konstruktionsvirke. Allt virke förutom tunnare brädor hyvlas och 90 % går på export där största marknaderna är US och UK. Vidare har sågverket två impregneringstuber där vi impregnerar ca 50 000 m3 varor från andra sågverk inom Vida-koncernen. Impregnerade varor går i huvudsak till svenska marknaden.

H-EG - EX - A2-2
SågverkVIDA Tranemo AB
AdressIndustrigatan 4
Ort514 32 Tranemo
LandskapVästra Götalands län
Telefon0325-473 50
Webbadresshttps://www.vida.se/info/vida-tranemo/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta VIDA Tranemo AB

VIDA Tranemo AB - En bra sågverksanläggning

VIDA Tranemo AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. VIDA Tranemo AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Tranemo eller t.o.m. i Västra Götalands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta VIDA Tranemo AB för att som om de kan hjälpa till.

VIDA Tranemo AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter