ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent VIDA HN AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

VIDA HN AB - En bra sågverksanläggning

VIDA HN AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos VIDA HN AB i Hästveda som ligger i Skåne län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

På Vidas sågverk i Hästveda sågas och hyvlas grantimmer till konstruktionsvirke. Huvudmarknaden är Holland. Produktionen utgörs till största delen av konstruktionsvirke till byggmaterialhandeln. Bland produkterna finns olika typer av reglar, utomhuspaneler, läkt, råspont och emballage.

H-EG - EX - A2-2
SågverkVIDA HN AB
AdressJägersborgsvägen
Ort280 23 Hästveda
LandskapSkåne län
Telefon0451-306 90
Webbadresshttps://www.vida.se/info/vida-hn-ab/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta VIDA HN AB

VIDA HN AB - En bra sågverksanläggning

VIDA HN AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. VIDA HN AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Hästveda eller t.o.m. i Skåne län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta VIDA HN AB för att som om de kan hjälpa till.

VIDA HN AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter