ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent VIDA Alvesta AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

VIDA Alvesta AB - En bra sågverksanläggning

VIDA Alvesta AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos VIDA Alvesta AB i Alvesta som ligger i Kronobergs län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

På Vidas sågverk i Alvesta sågas kubb (klentimmer) av gran i 3 meters längder och fur i 2,7 meters längder till konstruktionsvirke. Huvudmarknader är Storbritannien, Japan, USA och Australien.

H-EG - EX - A2-2
SågverkVIDA Alvesta AB
AdressLyckegårdsvägen 3
Ort342 32 Alvesta
LandskapKronobergs län
Telefon047243900
Webbadresshttps://www.vida.se/info/vida-alvesta/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Video om VIDA Alvesta AB

Kontakta VIDA Alvesta AB

VIDA Alvesta AB - En bra sågverksanläggning

VIDA Alvesta AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. VIDA Alvesta AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Alvesta eller t.o.m. i Kronobergs län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta VIDA Alvesta AB för att som om de kan hjälpa till.

VIDA Alvesta AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter