ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Troedsson & Nilsson AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Troedsson & Nilsson AB - En bra sågverksanläggning

Troedsson & Nilsson AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Troedsson & Nilsson AB i Bjärnum som ligger i Skåne län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Tillverkning av engångspall, specialpall och kemipall (CP 1-9) i Bjärnum, norr om Hässleholm. Genom att handla virket på stock och få virket grovsågat kan vi kontrollera hela kedjan från råvara till färdig produkt.

H-EG - EX - A2-2
SågverkTroedsson & Nilsson AB
AdressGyllenlundsvägen 12
Ort280 20 Bjärnum
LandskapSkåne län
Telefon045117330
Webbadresshttp://www.troedsson-nilsson.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar träemballageJA
: Skrotar granJA

Kontakta Troedsson & Nilsson AB

Troedsson & Nilsson AB - En bra sågverksanläggning

Troedsson & Nilsson AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Troedsson & Nilsson AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Bjärnum eller t.o.m. i Skåne län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Troedsson & Nilsson AB för att som om de kan hjälpa till.

Troedsson & Nilsson AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter