ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent AB Trätälja - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

AB Trätälja - En bra sågverksanläggning

AB Trätälja är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos AB Trätälja i Göteborg som ligger i Västra Götalands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Det svenska exportstället för kvalitetsvirke för användning inom snickeri och byggnadskonstruktion. Vi är de främsta exportörerna till utomeuropeiska marknader i Mellanöstern, Nordafrika och Fjärran Östern.

H-EG - EX - A2-2
SågverkAB Trätälja
AdressKarlfeldtsgatan 12
Ort412 68 Göteborg
LandskapVästra Götalands län
Telefon0317330500
Webbadresshttp://www.trätälja.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar grosistJA
: Skrotar granJA

Kontakta AB Trätälja

AB Trätälja - En bra sågverksanläggning

AB Trätälja är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. AB Trätälja är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Göteborg eller t.o.m. i Västra Götalands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta AB Trätälja för att som om de kan hjälpa till.

AB Trätälja är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter