ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent AB Timber Emmaboda - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

AB Timber Emmaboda - En bra sågverksanläggning

AB Timber Emmaboda är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos AB Timber Emmaboda i Emmaboda som ligger i Kalmar län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

AB Timber är en specialistleverantör av svenskt virke och svenska produkter. Vi har mångårig expertis (över 60 år) inom sågverk – bearbetning – tillverkning inom de europeiska virkesmarknaderna.

H-EG - EX - A2-2
SågverkAB Timber Emmaboda
AdressKyrkogatan 7
Ort361 30 Emmaboda
LandskapKalmar län
Telefon047148050
Webbadresshttp://www.abtimber.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar grosistJA
: Skrotar granJA

Kontakta AB Timber Emmaboda

AB Timber Emmaboda - En bra sågverksanläggning

AB Timber Emmaboda är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. AB Timber Emmaboda är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Emmaboda eller t.o.m. i Kalmar län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta AB Timber Emmaboda för att som om de kan hjälpa till.

AB Timber Emmaboda är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter