ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sweden Timber AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Sweden Timber AB - En bra sågverksanläggning

Sweden Timber AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Sweden Timber AB i Malmbäck som ligger i Jönköpings län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Vi är ett mindre småländskt sågverk & hyvleri med fokus på försäljning till flera exportmarknader. Industrin med cirka 50 anställda ligger i Malmbäck, 3 mil söder om Jönköping och 3 mil väster om Nässjö.

H-EG - EX - A2-2
SågverkSweden Timber AB
AdressTimmervägen 1
Ort571 68 Malmbäck
LandskapJönköpings län
Telefon0380 581 300
Webbadresshttps://www.swedentimber.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Video om Sweden Timber AB

Kontakta Sweden Timber AB

Sweden Timber AB - En bra sågverksanläggning

Sweden Timber AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Sweden Timber AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Malmbäck eller t.o.m. i Jönköpings län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Sweden Timber AB för att som om de kan hjälpa till.

Sweden Timber AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter