ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Stenvalls Trä AB (Sikfors) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Stenvalls Trä AB (Sikfors) - En bra sågverksanläggning

Stenvalls Trä AB (Sikfors) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Stenvalls Trä AB (Sikfors) i Sikfors som ligger i kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Stenvalls Träs huvudkontor är i Sikfors. Vi sågar idag med en produktionstakt av 170 000m3sv med ett mål att nå 200 000m3sv per år. Ca 75% av produktionen vidareförädlas på något vis och går till högt krävande kunder över hela världen. Råvaran, norrländsk fura, kommer framförallt från Norrbottens älvdalar, Västerbotten och Nordfinland.

H-EG - EX - A2-2
SågverkStenvalls Trä AB (Sikfors)
AdressVargbackenvägen 1
Ort942 94 Sikfors
Telefon0911-25 10 00
Webbadresshttps://www.stenvalls.se/produktion/produktionslinjer/mer-om-sikfors/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA

Video om Stenvalls Trä AB (Sikfors)

Kontakta Stenvalls Trä AB (Sikfors)

Stenvalls Trä AB (Sikfors) - En bra sågverksanläggning

Stenvalls Trä AB (Sikfors) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Stenvalls Trä AB (Sikfors) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Sikfors eller t.o.m. i . Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Stenvalls Trä AB (Sikfors) för att som om de kan hjälpa till.

Stenvalls Trä AB (Sikfors) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter