ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Slättholmens Såg & Trä - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Slättholmens Såg & Trä - En bra sågverksanläggning

Slättholmens Såg & Trä är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Slättholmens Såg & Trä i Skephult som ligger i Västra Götalands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Slättholmens såg och trä kan idag erbjuda ett brett sortiment av varor och tjänster innom såg och hyvling. Vi försöker även ta fram profiler efter kundens önskemål.

H-EG - EX - A2-2
SågverkSlättholmens Såg & Trä
AdressSlättholmen
Ort511 74 Skephult
LandskapVästra Götalands län
Telefon0320-73124
Webbadresshttp://www.slattholmenssag.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar träemballageJA
: Skrotar granJA

Kontakta Slättholmens Såg & Trä

Slättholmens Såg & Trä - En bra sågverksanläggning

Slättholmens Såg & Trä är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Slättholmens Såg & Trä är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Skephult eller t.o.m. i Västra Götalands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Slättholmens Såg & Trä för att som om de kan hjälpa till.

Slättholmens Såg & Trä är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter