ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Skruvia AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Skruvia AB - En bra sågverksanläggning

Skruvia AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Skruvia AB i Skruv som ligger i Kronobergs län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

På Skruvia tillverkar vi beslag till pallkragar, vi producerar alltså inga pallkragar. Beslagen är vi däremot specialister på, och vi är stolta över att vi lyckats bli världens största tillverkare inom detta område.

H-EG - EX - A2-2
SågverkSkruvia AB
AdressParkvägen 8
Ort360 53 Skruv
LandskapKronobergs län
Telefon047820000
Webbadresshttp://skruvia.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar träemballageJA

Kontakta Skruvia AB

Skruvia AB - En bra sågverksanläggning

Skruvia AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Skruvia AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Skruv eller t.o.m. i Kronobergs län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Skruvia AB för att som om de kan hjälpa till.

Skruvia AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter