ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Skånetimmer - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Skånetimmer - En bra sågverksanläggning

Skånetimmer är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Skånetimmer i Långshyttan som ligger i Dalarnas län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Under 2022 gick bolagen Skånetimmer, Skånetimmer Bioenergi och JGA Skog gå samman för att bilda en ny skogsorganisation med verksamhet i hela Sydsverige.

H-EG - EX - A2-2
SågverkSkånetimmer
AdressAmungsvägen 17
Ort776 72 Långshyttan
LandskapDalarnas län
Telefon0451-384 990
Webbadresshttps://skanetimmer.se
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Skånetimmer

Skånetimmer - En bra sågverksanläggning

Skånetimmer är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Skånetimmer är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Långshyttan eller t.o.m. i Dalarnas län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Skånetimmer för att som om de kan hjälpa till.

Skånetimmer är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter