ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Setra Group AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Setra Group AB - En bra sågverksanläggning

Setra Group AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Setra Group AB i Solna som ligger i Stockholms län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Setra vill göra affärer som fler än vi tjänar på – våra kunder, naturen och samhället. När en verksamhet är lönsam för alla, kallar vi det för Grönsamhet. Och trä är väldigt grönsamt.

H-EG - EX - A2-2
SågverkSetra Group AB
AdressGårdsvägen 18
Ort169 03 Solna
LandskapStockholms län
Telefon08-705 03 00
Webbadresshttps://www.setragroup.com/sv/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Setra Group AB

Setra Group AB - En bra sågverksanläggning

Setra Group AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Setra Group AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Solna eller t.o.m. i Stockholms län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Setra Group AB för att som om de kan hjälpa till.

Setra Group AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter