ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sandåsa Timber AB (Forssjö Sågverk) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Sandåsa Timber AB (Forssjö Sågverk) - En bra sågverksanläggning

Sandåsa Timber AB (Forssjö Sågverk) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Sandåsa Timber AB (Forssjö Sågverk) i Katrineholm som ligger i Södermanlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Sandåsa Timber AB sågar både furu och gran i våra sågverk i Forssjö Bruk och Åkers Styckebruk. Granen och klenare furuvaror vidareförädlas till största delen i Sandåsa. En del sågade volymer går direkt till Svenska träindustrier ute i landet eller till kunder i Europa. Alla grövre furuvolymer exporteras huvudsakligen till Nordafrika, Saudiarabien och andra Mellanösternländer.

H-EG - EX - A2-2
SågverkSandåsa Timber AB (Forssjö Sågverk)
AdressForssjö Bruk
Ort641 93 Katrineholm
LandskapSödermanlands län
Telefon015073400
Webbadresshttps://www.sandasa.se/vara-anlaggningar/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Sandåsa Timber AB (Forssjö Sågverk)

Sandåsa Timber AB (Forssjö Sågverk) - En bra sågverksanläggning

Sandåsa Timber AB (Forssjö Sågverk) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Sandåsa Timber AB (Forssjö Sågverk) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Katrineholm eller t.o.m. i Södermanlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Sandåsa Timber AB (Forssjö Sågverk) för att som om de kan hjälpa till.

Sandåsa Timber AB (Forssjö Sågverk) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter