ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sandåsa Timber AB (Åkers Sågverk) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Sandåsa Timber AB (Åkers Sågverk) - En bra sågverksanläggning

Sandåsa Timber AB (Åkers Sågverk) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Sandåsa Timber AB (Åkers Sågverk) i Åkers Styckebruk som ligger i Södermanlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Sågen i Åkers Styckebruk har funnits på sin nutida placering vid sjön Visnaren och Råckstaån sedan slutet av 1800-talet då en ångsåg uppfördes där. En km västerut anlade Gustav Vasa redan på 1500-talet en kronosåg, som tillgodosåg Åkers Styckebruks och Gripsholms Slotts behov. Sandåsa förvärvade sågen 1987 och har under åren byggt ut och anpassat anläggningen till nutida produktionskrav.

H-EG - EX - A2-2
SågverkSandåsa Timber AB (Åkers Sågverk)
AdressForssa
Ort647 52 Åkers Styckebruk
LandskapSödermanlands län
Telefon015931615
Webbadresshttps://www.sandasa.se/vara-anlaggningar/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Sandåsa Timber AB (Åkers Sågverk)

Sandåsa Timber AB (Åkers Sågverk) - En bra sågverksanläggning

Sandåsa Timber AB (Åkers Sågverk) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Sandåsa Timber AB (Åkers Sågverk) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Åkers Styckebruk eller t.o.m. i Södermanlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Sandåsa Timber AB (Åkers Sågverk) för att som om de kan hjälpa till.

Sandåsa Timber AB (Åkers Sågverk) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter