ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sandåsa Timber AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Sandåsa Timber AB - En bra sågverksanläggning

Sandåsa Timber AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Sandåsa Timber AB i Strängnäs som ligger i Södermanlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Träförädlingen ligger mitt i Mälardalen i Sandåsa, 7 km öster om Strängnäs. 17 km från sågen i Åkers Styckebruk och 10 mil ifrån sågen i Forssjö Bruk. Produktionen består av 2 hyvellinjer, 1 klyvlinje, tryckimpregnering, fingerskarv, fabriksmålning samt brikettillverkning.

H-EG - EX - A2-2
SågverkSandåsa Timber AB
AdressSandåsa
Ort645 94 Strängnäs
LandskapSödermanlands län
Telefon015225000
Webbadresshttps://www.sandasa.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Sandåsa Timber AB

Sandåsa Timber AB - En bra sågverksanläggning

Sandåsa Timber AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Sandåsa Timber AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Strängnäs eller t.o.m. i Södermanlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Sandåsa Timber AB för att som om de kan hjälpa till.

Sandåsa Timber AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter