ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent SCA Wood AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

SCA Wood AB - En bra sågverksanläggning

SCA Wood AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos SCA Wood AB i Sundsvall som ligger i Västernorrlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Kärnan i vår verksamhet är den växande skogen. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar.

H-EG - EX - A2-2
SågverkSCA Wood AB
AdressJohannedalsvägen 97
Ort856 34 Sundsvall
LandskapVästernorrlands län
Telefon060-19 39 00
Webbadresshttps://www.sca.com/sv/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta SCA Wood AB

SCA Wood AB - En bra sågverksanläggning

SCA Wood AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. SCA Wood AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Sundsvall eller t.o.m. i Västernorrlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta SCA Wood AB för att som om de kan hjälpa till.

SCA Wood AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter