ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent AB Rundvirke - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

AB Rundvirke - En bra sågverksanläggning

AB Rundvirke är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos AB Rundvirke i Marmaverken som ligger i Gävleborgs län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

AB Rundvirke förädlar stamblock till högkvalitativt fönster- och snickerivirke. Utöver stamblock sågar AB Rundvirke grovtimmer till bland annat timmerhusprodukter och råvara till fingerskarvning.

H-EG - EX - A2-2
SågverkAB Rundvirke
AdressLinbanevägen
Ort820 26 Marmaverken
LandskapGävleborgs län
Telefon0270-627 00
Webbadresshttp://www.rundvirke.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta AB Rundvirke

AB Rundvirke - En bra sågverksanläggning

AB Rundvirke är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. AB Rundvirke är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Marmaverken eller t.o.m. i Gävleborgs län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta AB Rundvirke för att som om de kan hjälpa till.

AB Rundvirke är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter