ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Rolfs Såg & Hyvleri AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Rolfs Såg & Hyvleri AB - En bra sågverksanläggning

Rolfs Såg & Hyvleri AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Rolfs Såg & Hyvleri AB i Kalix som ligger i Norrbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Rolfs Såg grundades 1921 och har sedan dess varit ett privatägt sågverk som strävat efter att sätta kundens behov i centrum. Utgångspunkten är en långsamväxande högkvalitativ råvara, primärt tall och gran, som på ett varsamt sätt avverkats i vårt närområde. I ett tidigare skede förflyttades virket längs Kalixälven.

H-EG - EX - A2-2
SågverkRolfs Såg & Hyvleri AB
AdressSandgrynnevägen 1
Ort952 51 Kalix
LandskapNorrbottens län
Telefon0923-13 000
Webbadresshttps://www.rolfssag.com/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Rolfs Såg & Hyvleri AB

Rolfs Såg & Hyvleri AB - En bra sågverksanläggning

Rolfs Såg & Hyvleri AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Rolfs Såg & Hyvleri AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Kalix eller t.o.m. i Norrbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Rolfs Såg & Hyvleri AB för att som om de kan hjälpa till.

Rolfs Såg & Hyvleri AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter