ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Rödins Trä AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Rödins Trä AB - En bra sågverksanläggning

Rödins Trä AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Rödins Trä AB i Svenstavik som ligger i Jämtlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

I sågverkets moderna maskinpark är processen helautomatiserad och övervakas av erfaren personal. För oss är varje stock unik, därför 3D-mäts alla stockar innan sågning där en modell av stocken skapas i sågprogrammet. Utifrån detta positioneras stocken och postningsbilden väljs, det gör att vi tar till vara varje stock på bästa sätt för maximalt värdeutbyte.

H-EG - EX - A2-2
SågverkRödins Trä AB
AdressSkanderåsen 603
Ort845 61 Svenstavik
LandskapJämtlands län
Telefon0687581040
Webbadresshttp://www.rodinstra.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Rödins Trä AB

Rödins Trä AB - En bra sågverksanläggning

Rödins Trä AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Rödins Trä AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Svenstavik eller t.o.m. i Jämtlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Rödins Trä AB för att som om de kan hjälpa till.

Rödins Trä AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter