ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Pallkompaniet i Sverige KB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Pallkompaniet i Sverige KB - En bra sågverksanläggning

Pallkompaniet i Sverige KB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Pallkompaniet i Sverige KB i Huddinge som ligger i Stockholms län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Pallkompaniet levererar träemballage i både standard och kundanpassade storlekar från enstaka exemplar till fulla billaster med kort leveranstid.

H-EG - EX - A2-2
SågverkPallkompaniet i Sverige KB
AdressMusseronvägen 1C
Ort141 60 Huddinge
LandskapStockholms län
Telefon08-77 93 155
Webbadresshttp://www.pallkompaniet.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar träemballageJA

Kontakta Pallkompaniet i Sverige KB

Pallkompaniet i Sverige KB - En bra sågverksanläggning

Pallkompaniet i Sverige KB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Pallkompaniet i Sverige KB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Huddinge eller t.o.m. i Stockholms län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Pallkompaniet i Sverige KB för att som om de kan hjälpa till.

Pallkompaniet i Sverige KB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter