ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Östra Hults Elektriska Såg - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Östra Hults Elektriska Såg - En bra sågverksanläggning

Östra Hults Elektriska Såg är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Östra Hults Elektriska Såg i Åminne som ligger i Jönköpings län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Sågen startades på 1920-25 talet vid Åminne bruk eftersom det där fanns elström och sågen drevs med el. Östra Hult är vackert beläget vid sjön Vidösterns nordvästra del söder om Värnamo.

H-EG - EX - A2-2
SågverkÖstra Hults Elektriska Såg
AdressÖstra Hult
Ort331 91 Åminne
LandskapJönköpings län
Telefon0370-270 29
Webbadresshttps://www.ostra-hultselsag.nu/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA

Kontakta Östra Hults Elektriska Såg

Östra Hults Elektriska Såg - En bra sågverksanläggning

Östra Hults Elektriska Såg är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Östra Hults Elektriska Såg är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Åminne eller t.o.m. i Jönköpings län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Östra Hults Elektriska Såg för att som om de kan hjälpa till.

Östra Hults Elektriska Såg är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter