ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Österbymo Hardwood AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Österbymo Hardwood AB - En bra sågverksanläggning

Österbymo Hardwood AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Österbymo Hardwood AB i Ydre som ligger i Östergötlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

På Österbymo Hardwood finns en lång erfarenhet och yrkesskicklig personal för att driva lövsågverk. Företaget grundades 1950 och var till 2017 ett familjeföretag under namnet Almo Hardwood.

H-EG - EX - A2-2
SågverkÖsterbymo Hardwood AB
AdressFabriksgatan 6
Ort570 60 Ydre
LandskapÖstergötlands län
Telefon0381-55 13 70
Webbadresshttp://www.osterbymohardwood.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA

Video om Österbymo Hardwood AB

Kontakta Österbymo Hardwood AB

Österbymo Hardwood AB - En bra sågverksanläggning

Österbymo Hardwood AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Österbymo Hardwood AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Ydre eller t.o.m. i Östergötlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Österbymo Hardwood AB för att som om de kan hjälpa till.

Österbymo Hardwood AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter