ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Östanåsågen AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Östanåsågen AB - En bra sågverksanläggning

Östanåsågen AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Östanåsågen AB i Edsbyn som ligger i Gävleborgs län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Idag har Östanåsågen ca 25 anställda och är en viktig del i Rundvirke Industriers verksamhet i Hälsingland. Sedan sågen blev en del av koncernen har den totala verksamheten i Hälsingland vuxit och Östanåsågen har hittat synergier med övriga industrier för att säkerställa en god lönsamhet.

H-EG - EX - A2-2
SågverkÖstanåsågen AB
AdressGamla Östanåvägen 121
Ort828 94 Edsbyn
LandskapGävleborgs län
Telefon0271-340 00
Webbadresshttp://www.ostanasagen.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Östanåsågen AB

Östanåsågen AB - En bra sågverksanläggning

Östanåsågen AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Östanåsågen AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Edsbyn eller t.o.m. i Gävleborgs län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Östanåsågen AB för att som om de kan hjälpa till.

Östanåsågen AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter