ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Norra Timber (Kåge Såg) - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Norra Timber (Kåge Såg) - En bra sågverksanläggning

Norra Timber (Kåge Såg) är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Norra Timber (Kåge Såg) i Kåge som ligger i Västerbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Kåge såg är en modern industri som ständigt utvecklas och förbättras. Sågverket använder en Linck/Heinola profileringssåglinje med den senaste tekniken inom en rad områden, bland annat med aktiv kurvsågning och den så kallade Spline optimeringen för sågning i S-kurvor för maximalt utbytet av varje stock i farter upp till 150 meter/min.

H-EG - EX - A2-2
SågverkNorra Timber (Kåge Såg)
AdressHamnen 1
Ort934 31 Kåge
LandskapVästerbottens län
Telefon090-15 67 00
Webbadresshttps://www.norratimber.se/vara-industrier/kage-sagverk
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Norra Timber (Kåge Såg)

Norra Timber (Kåge Såg) - En bra sågverksanläggning

Norra Timber (Kåge Såg) är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Norra Timber (Kåge Såg) är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Kåge eller t.o.m. i Västerbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Norra Timber (Kåge Såg) för att som om de kan hjälpa till.

Norra Timber (Kåge Såg) är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter