ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Nordlignum AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Nordlignum AB - En bra sågverksanläggning

Nordlignum AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Nordlignum AB i Umeå som ligger i Västerbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Nordlignum AB har under många år varit den naturliga länken mellan producenter och deras kunder för trävaror runt om i världen. Tillsammans med våra producenter och deras goda råvara växer Nordlignum fortfarande starkt. Efterfrågan på svenskt tätvuxet virke av tall och gran ökar kontinuerligt.

H-EG - EX - A2-2
SågverkNordlignum AB
AdressStorgatan 93
Ort903 33 Umeå
LandskapVästerbottens län
Telefon090171400
Webbadresshttp://www.nordlignum.se/se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar försäjningJA
: Skrotar granJA

Kontakta Nordlignum AB

Nordlignum AB - En bra sågverksanläggning

Nordlignum AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Nordlignum AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Umeå eller t.o.m. i Västerbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Nordlignum AB för att som om de kan hjälpa till.

Nordlignum AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter