ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Nord Trä i Skellefteå AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Nord Trä i Skellefteå AB - En bra sågverksanläggning

Nord Trä i Skellefteå AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Nord Trä i Skellefteå AB i Burträsk som ligger i Västerbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Sedan 1950-talet har Nordträ varit verksamma inom träförädling. Vi specialiserar oss mot hyvling & målning av ytterpaneler, vi grundmålar och grund- och mellanstryker våra ytterpaneler i alla kulörer i NCS-Index för att möta kundens behov. Det innebär en bredd på 2000 olika färgkulörer.

H-EG - EX - A2-2
SågverkNord Trä i Skellefteå AB
AdressBurträsk 52
Ort937 94 Burträsk
LandskapVästerbottens län
Telefon0914-150 19
Webbadresshttps://www.nordtra.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar Övrigt1JA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar försäjningJA
: Skrotar granJA

Kontakta Nord Trä i Skellefteå AB

Nord Trä i Skellefteå AB - En bra sågverksanläggning

Nord Trä i Skellefteå AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Nord Trä i Skellefteå AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Burträsk eller t.o.m. i Västerbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Nord Trä i Skellefteå AB för att som om de kan hjälpa till.

Nord Trä i Skellefteå AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter