ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Nilssons Trävaru AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Nilssons Trävaru AB - En bra sågverksanläggning

Nilssons Trävaru AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Nilssons Trävaru AB i Berga som ligger i Kalmar län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Herman Nilssons Trävaru startades 1929 av Herman Nilsson i Berga. Företaget ägs och drivs idag av tredje generationen inom samma familj, det är en av grundpelarna till varför vi står för stabilitet och kvalité.

H-EG - EX - A2-2
SågverkNilssons Trävaru AB
AdressNorra Storgatan 32
Ort579 40 Berga
LandskapKalmar län
Telefon0491-590 10
Webbadresshttps://www.hntra.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar försäjningJA
: Skrotar granJA

Kontakta Nilssons Trävaru AB

Nilssons Trävaru AB - En bra sågverksanläggning

Nilssons Trävaru AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Nilssons Trävaru AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Berga eller t.o.m. i Kalmar län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Nilssons Trävaru AB för att som om de kan hjälpa till.

Nilssons Trävaru AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter