ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Nefab Packaging Sweden AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Nefab Packaging Sweden AB - En bra sågverksanläggning

Nefab Packaging Sweden AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Nefab Packaging Sweden AB i Alfta som ligger i Gävleborgs län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Nefab-koncernen är en global förpackningsleverantör som specialiserat sig på att utveckla, producera och leverera kompletta förpackningslösningar som minskar kunders totala kostnader samt minimerar deras miljöpåverkan.

H-EG - EX - A2-2
SågverkNefab Packaging Sweden AB
AdressNordgrens väg 5
Ort822 81 Alfta
LandskapGävleborgs län
Telefon0771-59 00 00
Webbadresshttps://www.nefab.com/sv/sverige/om-oss/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar träemballageJA

Kontakta Nefab Packaging Sweden AB

Nefab Packaging Sweden AB - En bra sågverksanläggning

Nefab Packaging Sweden AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Nefab Packaging Sweden AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Alfta eller t.o.m. i Gävleborgs län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Nefab Packaging Sweden AB för att som om de kan hjälpa till.

Nefab Packaging Sweden AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter