ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent NK Lundströms Trävaror AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

NK Lundströms Trävaror AB - En bra sågverksanläggning

NK Lundströms Trävaror AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos NK Lundströms Trävaror AB i Vännäs som ligger i Västerbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

NK Lundströms Trävaror är beläget i Tväråbäck utanför Vännäs och har ca 40 anställda. Företaget förfogar över hela produktionskedjan, från skogen till leveransfärdiga sågade och hyvlade trävaror. Vi arbetar kontinuerligt och långsiktigt med investeringar och utveckling i produktionsanläggningen för att vara en säker leverantör för våra kunder och en trygg samarbetspartner för våra leverantörer.

H-EG - EX - A2-2
SågverkNK Lundströms Trävaror AB
AdressTväråbäck 20
Ort911 91 Vännäs
LandskapVästerbottens län
Telefon093530500
Webbadresshttp://www.nkltra.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta NK Lundströms Trävaror AB

NK Lundströms Trävaror AB - En bra sågverksanläggning

NK Lundströms Trävaror AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. NK Lundströms Trävaror AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Vännäs eller t.o.m. i Västerbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta NK Lundströms Trävaror AB för att som om de kan hjälpa till.

NK Lundströms Trävaror AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter