ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Moelven Vänerply AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Moelven Vänerply AB - En bra sågverksanläggning

Moelven Vänerply AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Moelven Vänerply AB i Otterbäcken som ligger i Västra Götalands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Moelven Vänerply är Skandinaviens enda plywood-producent. Med förvärvet av Vänerply förstärkar Moelven Wood sin position som leverantör av skivmaterial till den skandinaviska marknaden. Vänerply ligger i Otterbäcken och producerar plywood av gran och furu och har en kapacitet på ca 90 000 m3 eller ca 6 miljoner m2 plywood per år.

H-EG - EX - A2-2
SågverkMoelven Vänerply AB
AdressIndustrivägen 10
Ort547 72 Otterbäcken
LandskapVästra Götalands län
Telefon010-122 66 00
Webbadresshttps://www.moelven.com/se/om-moelven/Division-wood/moelven-vanerply-ab/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar träemballageJA
: Skrotar försäjningJA
: Skrotar granJA

Kontakta Moelven Vänerply AB

Moelven Vänerply AB - En bra sågverksanläggning

Moelven Vänerply AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Moelven Vänerply AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Otterbäcken eller t.o.m. i Västra Götalands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Moelven Vänerply AB för att som om de kan hjälpa till.

Moelven Vänerply AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter