ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Masonite Beams AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Masonite Beams AB - En bra sågverksanläggning

Masonite Beams AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Masonite Beams AB i Rundvik som ligger i Västerbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Masonite Beams är den energisnåla lättbalken i trä som bevarar de svenska skogarna. Lättbalkens I-profil gör att mindre material går åt jämfört med massivt konstruktionsvirke. Med norrländsk tradition från fabriken i Rundvik utvecklar vi byggmaterialet lättbalk. Genom att välja Masonite Beams får du en hållfast, lättviktig balk med god kvalitet.

H-EG - EX - A2-2
SågverkMasonite Beams AB
AdressStrandvägen 36
Ort914 41 Rundvik
LandskapVästerbottens län
Telefon0930-399 00
Webbadresshttps://www.masonitebeams.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar försäjningJA
: Skrotar limträJA
: Skrotar granJA

Kontakta Masonite Beams AB

Masonite Beams AB - En bra sågverksanläggning

Masonite Beams AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Masonite Beams AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Rundvik eller t.o.m. i Västerbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Masonite Beams AB för att som om de kan hjälpa till.

Masonite Beams AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter