ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Martinsons Byggsystem AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Martinsons Byggsystem AB - En bra sågverksanläggning

Martinsons Byggsystem AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Martinsons Byggsystem AB i Umeå som ligger i Västerbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Martinsons levererar byggsystem i limträ och KL-trä för alltifrån sporthallar, affärslokaler och lantbrukshallar till höga flerbostadshus, kontorsbyggnader och broar. Verksamheten inkluderar såväl utveckling och konstruktion, som försäljning, projektstyrning och montage. Martinsons är en del av Holmen och kontoren finns i Umeå, Bygdsiljum och Skellefteå, med ca 50 anställda och en omsättning på närmare 400 miljoner kronor.

H-EG - EX - A2-2
SågverkMartinsons Byggsystem AB
AdressRiddaregatan 8
Ort903 36 Umeå
LandskapVästerbottens län
Telefon0914-207 00
Webbadresshttps://martinsons.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar försäjningJA
: Skrotar granJA

Kontakta Martinsons Byggsystem AB

Martinsons Byggsystem AB - En bra sågverksanläggning

Martinsons Byggsystem AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Martinsons Byggsystem AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Umeå eller t.o.m. i Västerbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Martinsons Byggsystem AB för att som om de kan hjälpa till.

Martinsons Byggsystem AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter