ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Lundquists Såg & Hyvleri AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Lundquists Såg & Hyvleri AB - En bra sågverksanläggning

Lundquists Såg & Hyvleri AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Lundquists Såg & Hyvleri AB i Bastuträsk som ligger i Västerbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Lundquist såg & hyvleri är ett litet foretag i Västerbottens inland, med kunder från hela Sverige. Vi tillverkar och säljer borrkärnslådor till gruvindustrin, vi hyvlar fram allmogelist och panel till hemmafixaren. Våra kunder ställer hoga krav på kvalitét, precis som vi. Löpmeter for löpmeter.

H-EG - EX - A2-2
SågverkLundquists Såg & Hyvleri AB
AdressSågen Röjnoret
Ort930 61 Bastuträsk
LandskapVästerbottens län
Telefon0915-500 12
Webbadresshttps://lssagen.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar limträJA
: Skrotar granJA

Kontakta Lundquists Såg & Hyvleri AB

Lundquists Såg & Hyvleri AB - En bra sågverksanläggning

Lundquists Såg & Hyvleri AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Lundquists Såg & Hyvleri AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Bastuträsk eller t.o.m. i Västerbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Lundquists Såg & Hyvleri AB för att som om de kan hjälpa till.

Lundquists Såg & Hyvleri AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter