ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ljungträ AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Ljungträ AB - En bra sågverksanläggning

Ljungträ AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Ljungträ AB i Köping som ligger i Västmanlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Ljungträ är nischade mot att producera sågade trävaror av gran i 3-meters längder. Timmerspecifikationen och produktionslinjen är anpassad för att kunna erbjuda marknaden trävaror av hög kvalitet.

H-EG - EX - A2-2
SågverkLjungträ AB
AdressVreta Munktorp
Ort731 70 Köping
LandskapVästmanlands län
Telefon022140100
Webbadresshttp://www.ljungtra.com/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar Övrigt1JA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Ljungträ AB

Ljungträ AB - En bra sågverksanläggning

Ljungträ AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Ljungträ AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Köping eller t.o.m. i Västmanlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Ljungträ AB för att som om de kan hjälpa till.

Ljungträ AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter