ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Lindris Såg AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Lindris Såg AB - En bra sågverksanläggning

Lindris Såg AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Lindris Såg AB i Hallstavik som ligger i Stockholms län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Vår takstolsleverantör producerar takstolar efter våra kunders mått och önskemål. De tillverkar alla typer av takstolar: fackverk, ramverk, sax, pulpet samt specialtakstolar. Det enda du som kunden behöver göra är att tillhandahålla alla mått och gärna en skiss över takstolar till bygget, utifrån dessa uppgifter kan vår erfarna leverantör sedan göra beräkningar och ritningar.

H-EG - EX - A2-2
SågverkLindris Såg AB
AdressLindrisvägen 5
Ort763 94 Hallstavik
LandskapStockholms län
Telefon0175-140 10
Webbadresshttps://www.lindris.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar försäjningJA
: Skrotar granJA

Kontakta Lindris Såg AB

Lindris Såg AB - En bra sågverksanläggning

Lindris Såg AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Lindris Såg AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Hallstavik eller t.o.m. i Stockholms län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Lindris Såg AB för att som om de kan hjälpa till.

Lindris Såg AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter