ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Lida Timber AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Lida Timber AB - En bra sågverksanläggning

Lida Timber AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Lida Timber AB i Burseryd som ligger i Jönköpings län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Lida Timber AB ägs idag av Svenska Optimera AB. Optimera finns även i Danmark, Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial.

H-EG - EX - A2-2
SågverkLida Timber AB
AdressHestravägen 37
Ort333 77 Burseryd
LandskapJönköpings län
Telefon0371-36650
Webbadresshttps://lidatimber.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Lida Timber AB

Lida Timber AB - En bra sågverksanläggning

Lida Timber AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Lida Timber AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Burseryd eller t.o.m. i Jönköpings län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Lida Timber AB för att som om de kan hjälpa till.

Lida Timber AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter