ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Levene Såg AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Levene Såg AB - En bra sågverksanläggning

Levene Såg AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Levene Såg AB i Stora Levene som ligger i Västra Götalands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

På Levene Såg är kunden alltid i fokus, från inköp av råvara till färdig produkt då vi producerar ett brett sortiment av sågade och hyvlade trävaror. I produktionen är vi flexibla och kan erbjuda kundanpassade trävaror i både furu och gran. En stor del av furuvarorna impregneras i vår impregneringsanläggning. Resultatet blir en bred spridning av slutprodukter som till exempel:

H-EG - EX - A2-2
SågverkLevene Såg AB
AdressLevene Furubacken 1
Ort534 93 Stora Levene
LandskapVästra Götalands län
Telefon0512782000
Webbadresshttp://www.levene-sag.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar Övrigt1JA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Levene Såg AB

Levene Såg AB - En bra sågverksanläggning

Levene Såg AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Levene Såg AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Stora Levene eller t.o.m. i Västra Götalands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Levene Såg AB för att som om de kan hjälpa till.

Levene Såg AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter