ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Lars Carlsson Trävaru AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Lars Carlsson Trävaru AB - En bra sågverksanläggning

Lars Carlsson Trävaru AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Lars Carlsson Trävaru AB i Älmeboda som ligger i Kronobergs län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Lars Carlsson Trävarui tillverkar sågade och hyvlade trävaror. Företaget har funnits i träbranchen sedan 1901, och drivs idag som ett familjeföretag i fjärde generationen. Huvuddelen av vår produktion är avsedd för den svenska marknaden, men viss del exporteras till Danmark, Polen, England.

H-EG - EX - A2-2
SågverkLars Carlsson Trävaru AB
AdressBro 1
Ort362 98 Älmeboda
LandskapKronobergs län
Telefon0477-611 00
Webbadresshttp://carlssontra.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar försäjningJA
: Skrotar granJA

Kontakta Lars Carlsson Trävaru AB

Lars Carlsson Trävaru AB - En bra sågverksanläggning

Lars Carlsson Trävaru AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Lars Carlsson Trävaru AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Älmeboda eller t.o.m. i Kronobergs län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Lars Carlsson Trävaru AB för att som om de kan hjälpa till.

Lars Carlsson Trävaru AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter