ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent LOAB AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

LOAB AB - En bra sågverksanläggning

LOAB AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos LOAB AB i Örebro som ligger i Örebro län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

L.O.A.B. erbjuder individuellt anpassade, innovativa lösningar för dagens höga krav på optimerat utbyte, kapacitet och tillgänglighet hos stora och mindre sågverk. Vi tillhandahåller allt från timmerhantering med mätning, visuell bedömning och röntgen av stockar och sågade trävaror, sågintag, profilerings- och cirkelsågslinjer, bandsågar, kantautomater, utrustning för bräd- och plankhantering på råsorteringar och justerverk.

H-EG - EX - A2-2
SågverkLOAB AB
AdressFaktorigatan 3
Ort703 62 Örebro
LandskapÖrebro län
Telefon0196111540
Webbadresshttp://www.loab.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar försäjningJA
: Skrotar granJA

Kontakta LOAB AB

LOAB AB - En bra sågverksanläggning

LOAB AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. LOAB AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Örebro eller t.o.m. i Örebro län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta LOAB AB för att som om de kan hjälpa till.

LOAB AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter