ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kurt Lagergrens Trävaru AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Kurt Lagergrens Trävaru AB - En bra sågverksanläggning

Kurt Lagergrens Trävaru AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Kurt Lagergrens Trävaru AB i Mörlunda som ligger i Kalmar län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Kurt Lagergrens Trävaru producerar ett brett sortiment av tryckimpregnerad furu med bästa kvalitet och håller i hela kedjan från råvaruinköp till producerad färdig produkt. Vi är belägna i Vimmerby tallens geografiska område, vilket borgar för produkter av hög kvalité.

H-EG - EX - A2-2
SågverkKurt Lagergrens Trävaru AB
AdressHäradsvägen 71
Ort570 84 Mörlunda
LandskapKalmar län
Telefon049523670
Webbadresshttp://www.kltab.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar Övrigt1JA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA

Kontakta Kurt Lagergrens Trävaru AB

Kurt Lagergrens Trävaru AB - En bra sågverksanläggning

Kurt Lagergrens Trävaru AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Kurt Lagergrens Trävaru AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Mörlunda eller t.o.m. i Kalmar län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Kurt Lagergrens Trävaru AB för att som om de kan hjälpa till.

Kurt Lagergrens Trävaru AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter