ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Krekula Lauris Såg - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Krekula Lauris Såg - En bra sågverksanläggning

Krekula Lauris Såg är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Krekula Lauris Såg i Tärendö som ligger i Norrbottens län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Krekula & Lauri Såg är Sveriges nordligaste sågverk. Vi arbetar med en fantastisk skogsråvara i en naturnära region och utgår ifrån världens bästa by, Tärendö. Vi finns i centrum med skogen omkring oss. Tack vare vårt klimat har vi också tillgång till vår unika senvuxna fura med mycket hög kärnandel och som är nästintill outslitlig.

H-EG - EX - A2-2
SågverkKrekula Lauris Såg
AdressTalinen 91
Ort980 61 Tärendö
LandskapNorrbottens län
Telefon097820000
Webbadresshttp://www.krekula-lauri.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA

Kontakta Krekula Lauris Såg

Krekula Lauris Såg - En bra sågverksanläggning

Krekula Lauris Såg är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Krekula Lauris Såg är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Tärendö eller t.o.m. i Norrbottens län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Krekula Lauris Såg för att som om de kan hjälpa till.

Krekula Lauris Såg är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter