ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Knäredssågen AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Knäredssågen AB - En bra sågverksanläggning

Knäredssågen AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Knäredssågen AB i Knäred som ligger i Hallands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Knäredssågen AB är ett familjeägt sågverk som tycker kvalité är viktigare än kvantitet. Här produceras mestadels hyvlade kortreglar för den svenska bygghandeln. Det produceras ungefär 20 000m³ sågat virke årligen. Vi befinner oss 40 km söder om Halmstad i södra Halland.

H-EG - EX - A2-2
SågverkKnäredssågen AB
AdressSjöaredsvägen 64
Ort312 51 Knäred
LandskapHallands län
Telefon043050910
Webbadresshttp://www.sawmill.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar Övrigt1JA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar anställdaJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Video om Knäredssågen AB

Kontakta Knäredssågen AB

Knäredssågen AB - En bra sågverksanläggning

Knäredssågen AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Knäredssågen AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Knäred eller t.o.m. i Hallands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Knäredssågen AB för att som om de kan hjälpa till.

Knäredssågen AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter