ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kenneviks Trä & Bygg AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Kenneviks Trä & Bygg AB - En bra sågverksanläggning

Kenneviks Trä & Bygg AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Kenneviks Trä & Bygg AB i Ulricehamn som ligger i Västra Götalands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Kenneviks Trä & Bygg startade med byggverksamhet på 80-talet. Då andelen renoveringar av gods och herrgårdar ökade kom också behovet av att kunna ta fram virke med specialdimensioner och listverk med speciella profiler därför byggdes ett sågverk och hyvleri.

H-EG - EX - A2-2
SågverkKenneviks Trä & Bygg AB
AdressKrokusvägen 4
Ort523 33 Ulricehamn
LandskapVästra Götalands län
Telefon0321-419 48
Webbadresshttp://kennevikstra.se/
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar hyvleriJA
: Skrotar granJA

Kontakta Kenneviks Trä & Bygg AB

Kenneviks Trä & Bygg AB - En bra sågverksanläggning

Kenneviks Trä & Bygg AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Kenneviks Trä & Bygg AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Ulricehamn eller t.o.m. i Västra Götalands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Kenneviks Trä & Bygg AB för att som om de kan hjälpa till.

Kenneviks Trä & Bygg AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter