ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kärrbo Såg - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Kärrbo Såg - En bra sågverksanläggning

Kärrbo Såg är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Kärrbo Såg i Västerås som ligger i Västmanlands län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Kärrbo Såg kan hjälpa er att såga upp eget virke eller om du är intresserad av att köpa brädor efter dina önskemål. Vi har störst tillgång av furu men det finns även en del ek och björk.

H-EG - EX - A2-2
SågverkKärrbo Såg
AdressKärrbo Prästgård 6
Ort725 97 Västerås
LandskapVästmanlands län
Webbadresshttps://www.karrboprastgard.se/kaerrbo-sag
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Kärrbo Såg

Kärrbo Såg - En bra sågverksanläggning

Kärrbo Såg är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Kärrbo Såg är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Västerås eller t.o.m. i Västmanlands län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Kärrbo Såg för att som om de kan hjälpa till.

Kärrbo Såg är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter