ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Karla-Trä AB - En bra sågverksanläggning
H--1H-EG - EX - A2-1

Karla-Trä AB - En bra sågverksanläggning

Karla-Trä AB är ett sågverk som sågar, hyvlar eller säljer trävaror av t.ex. Hos Karla-Trä AB i Bottnaryd som ligger i Jönköpings län kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

KARLA TRÄ AB producerar sågade trävaror av gran och fur. Genom vår moderna såglinje har vi möjlighet att framställa diverse olika dimensioner. Virket torkas i kammartorkar till önskad fukthalt.Vi levererar även maskinellt hållfasthetsorterat Virke. 
Vi använder råvaror från närområdet och värnar om kontakten med de privata skogsägarna. Vi är bygdens förädlingsindustri av skogsråvara och den lokala köparen av alla skogsprodukter.

H-EG - EX - A2-2
SågverkKarla-Trä AB
AdressBet 10
Ort565 96 Bottnaryd
LandskapJönköpings län
Telefon03625056
Webbadresshttps://karlatra.se/
: Skrotar prioJA
: Skrotar kommentarJA
: Skrotar certifikatJA
: Skrotar volymJA
: Skrotar sågverkJA
: Skrotar granJA

Kontakta Karla-Trä AB

Karla-Trä AB - En bra sågverksanläggning

Karla-Trä AB är en sågverksanläggningar som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Karla-Trä AB är också en av de få sågverksanläggningar med riktiga skrottekniker som finns i Bottnaryd eller t.o.m. i Jönköpings län. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Karla-Trä AB för att som om de kan hjälpa till.

Karla-Trä AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.

H-EG - EX - A2-3Allt vasst om sågverk

Här kan ni finna många fina snitt om fakta om sågverken men också en del kul och lustiga saker gällande sågade trävaror, plankor och sågspån.Meny - Sågverk
Till förstasidan på www.sågverk.seHögst upp på sidan om sågverksanläggningarLängst ned på sidan om sågverk
SverigeUtomlandsFöretagNyheter